Δελτία τύπου

05 Μαρ

Εκδήλωση από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας για την Βιομηχανική Καινοτομία

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 05-03-2019

«Αντιμετωπίζοντας την κρίση - Βιομηχανική Καινοτομία και Παγκοσμιοποίηση της Βιομηχανίας», είναι το κεντρικό θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας-Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 το πρωί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα...

18 Φεβ

Διάλογος με τους πολίτες που οργάνωσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 18-02-2019

Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκαν χθες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης-Ασφάλειας, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλο και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου στα πλαίσια του Διαλόγου με τους πολίτες που οργάνωσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

11 Φεβ

Διάλογος με τους Πολίτες με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης: Προκλήσεις & Ευκαιρίες» - Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 - Αρχαία Ολυμπία

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 11-02-2019

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Το μέλλον της Ευρώπης - Προκλήσεις και ευκαιρίες με τους Επιτρόπους Δ. Αβραμόπουλο και Κ. Κρέτσου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου ώρα 14:30-16:00 στο αμφιθέατρο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής:

Διαβάστε περισσότερα...

15 Δεκ

3ο EU Jobs and Mobility Roadshow

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 15-12-2018

Το «3ο EU Jobs and Mobility Roadshow», έφτασε στον τελικό προορισμό του στη Πάτρα χθες Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα...